Pennut ja kasvatus

Pentuboosteri

27,90€
27,90€


  • Pentuboosteri on suun kautta annettava erittäin energiapitoinen pasta koiran- ja kissanpennuille.
  • Pakkauskoko 15 ml

Energiapasta koiran- ja kissanpennuille

Käytetään erityisesti pienille tai alipainoisille pennuille sekä emälle synnytyksen aikana ja jälkeen.

Sopii myös aikuisille koirille ja kissoille toipilasaikana riittävän energiansaannin turvaamiseksi sekä rasituksen jälkeiseen palautumiseen esimerkiksi työ-, metsästys- ja kilpakoirille.

Täydennysrehu koirille ja kissoille.


Suoja-alustat


Pentulakana


Royal Canin starter mousse

Royal Canin Canine Starter Mousse Wet  2,90€ / kpl

Täysravinto tiineille ja imettäville nartuille. Pennuille vieroituksesta 2 kk:n ikään.

TIINEYS JA IMETYS

Starter on suunniteltu erityisesti täyttämään nartun tarpeet tiineyden ja imetyksen aikana sekä tukemaan pennun siirtymistä maidosta kiinteään ruokaan vieroituksen aikana.


Koiran pehmolelu Little Buddy Sykkivällä sydämellä, lammas  24,90€

Pehmeä lammas sykkivällä sydämellä on rauhoittava ja lohduttava unikaveri koiranpennulle.

Cuddly Buddy on erinomainen pehmoystävä koiranpennulle sen muutettua uuteen kotiin jätettyään taakse emon, sisaruksensa ja kaiken, mihin se on siihen astisessa elämässään tottunut. Cuddly Buddy Lammas auttaa rauhoittamaan eroahdistuksesta kärsivää pentua ja tuudittaa uneen jäljittelemällä äitikoiran sydämen sykettä. Lampaan muoto, pehmeys ja lämpö lisäävät pennun turvallisuudentunnetta.
Lampaan sisällä oleva sydämen sykettä jäljittelevä koneisto käynnistyy lampaan vatsaa painamalla. Syke jatkuu 20 minuuttia, jonka jälkeen se loppuu automaattisesti.
Koko: 36 x 18 cm
Toimii 3 x LR 44 -paristolla (sisältyvät toimitukseen). Kun paristot on aika vaihtaa, paristokotelon kannen avaamiseen tarvitaan pientä ristipääruuvimeisseliä.Koiran pehmolelu Little Buddy Warm Bear, Lämmin karhu 19,90€

Suloinen, lämmin ja pehmeä unikaveri koiranpennullesi. Uuteen kotiin saapunut koiranpentu saattaa alkuun olla lohduton ja potea ikävää emoa ja nukkuessa viereen käpertyneitä pentuesisaruksia kohtaan. Cuddly Buddy Lämmin karhu -pehmolelu on omiaan tarjoamaan pennulle lohtua ja pehmeän kyljen, jota vasten painautua. Karhun vatsassa on tarralla suljettava aukko, jonka sisällä on pieni turmaliinikivikuulilla täytetty pussi. Tämä pussi voidaan lämmittää mikrossa ja asettaa karhun sisään.

Karhun muoto ja pehmeä turkki muistuttavat pentua koiraemosta ja sisaruksista. Ennen kuin huomaatkaan, levoton pentu on rauhoittunut ja vajonnut uneen unikaverinsa viereen.
Lämmitä turmaliinikivipussia mikroaaltouunissa n. 2-5 minuuttia mikroaaltouunin tehosta ja asetuksista riippuen. HUOM! Mikrota vain pussi karhun sisältä, ei koko karhua!
Koko: 36 x 18 cm

Lelusetti pennulle

Lelusetti pennulle 9,50€
Lelusetti pennulle 9,50€

Namit pennulle

Duvo+ TLC Soft Snack Pehmeä makupala 1,50€ / 100g

Duvo+ Tender Loving Care makupalat ovat herkullisia ja pehmoisia koiran makupaloja, joihin ei ole lisätty mitään ylimääräistä!
Gluteeniton, GMO-vapaa ja hypoallergeeninen makupala ei sisällä lainkaan väri- tai makuaineita.
Korkean lihapitoisuuden omaavat namit vievät kielen mennessään ja ne soveltuvat hyvin koiran palkitsemiseen myös pienen kokonsa ansiosta.

Kanamakupala, Puppy
Valmistusaineet: Liha ja eläinperäiset tuotteet (28,2% kana, 23,0% serrano-kinkku), jyvät (7,05% riisi), kasviperäiset tuotteet, maito ja maitoperäiset aineet, mineraalit. Ravintoaineet: Raakaproteiini 25,2%, raakarasva 11,9%, raakakuitu 1,47%, raakatuhka 12,2%.