Rukka Thermal lämpöhaalari

Rukka Pets lämpöhaalari. Lämmin teddyvuori. Tuulenpitävä ja vettähylkivä materiaali. Tuotteessa on heijastavia yksityiskohtia. Säädettävät vyötärö ja kaulus. Mukava päällä. Korkea, suojaava kaulus. Säädettävät lahkeensuut. 

Hyllystä löytyy koot:

koko 40 viininpunainen hinta: 58,90€

koko 45 viininpunainen, musta. hinta: 58,90€

koko 50 viininpunainen, musta. hinta: 64,90€

koko 65 viininpunainen hinta: 69,90€Rukka Subrima haalari

Rukka Pets koiran haalari. Lahkeissa joustavat reunakantit. Kuivuu nopeasti. Tuotteessa on heijastavia yksityiskohtia. Lämmin ja hengittävä materiaali. Suojaava, säädettävä kaulus. Erittäin miellyttävä yllä, joustava.

PYSY KUIVANA, LÄMPIMÄNÄ & TYYLIKKÄÄNÄ: Hyvin istuva fleecehaalari lämmittää koiraa viileissä olosuhteissa. Teknisten materiaalien yhdistelmästä valmistettu haalari on kevyt päällä. Sen yläosa on meleerattua neulosta, alaosa ja lahkeet ovat sileäpintaista ja erittäin joustavaa neulosta. Molemmissa materiaaleissa on pehmeä harjaus sisäpuolella. Olemme suunnitelleet haalarin, joka on lämmin, mukava ja lisäksi tuulenpitävä. Tämän haalarin avulla koirasi pysyy kuivana ja lämpimänä lähes kaikissa ulkoilusäissä.

SUUNNITELTU MAHDOLLISIMMAN HELPPOKÄYTÖISEKSI: Selässä olevan vetoketjun ansiosta haalari on helppo ja nopea pukea. Konepesun kestävä haalari kuivuu nopeasti ja se on helppo pakata pieneen tilaan. Alaosan materiaali on helppo puhdistaa roiskeilta ja kuivuu nopeasti.

TÄYDELLINEN ISTUVUUS: Joustava materiaali ja hyvä leikkaus mukailee koiran liikkeitä ja tekee siitä huomaamattoman. Tästä syystä se sopii erinomaisesti koiralle, joka ei ole tottunut vaatteisiin. Haalarin säädettävät pääntie ja kaulus viimeistelevät istuvuuden ja maksimoivat suojan. Haalari on saatavilla koosta 25 aina kokoon 65 asti. Löytääksesi mahdollisimman sopivan koon koirallesi, katsothan mittataulukon kokovalikon alapuolelta. Siinä olevien mittojen avulla on helpompi löytää oikea koko juuri sinun koirallesi.

TURVALLISUUS ENSIN: Näkyvien heijastimien avulla koirasi erottuu tehokkaasti myös pimeällä. Tässä haalarissa tärkeiden saumojen päälle on tikattu heijastava nauha.

LAADUKKAAT MATERIAALIT: Teemme kaikkemme, jotta tämä ulkoiluhaalari olisi parasta lemmikillesi. Sen pinta on joustavaa, vettähylkivää ja tuulenpitävää polyesteriä pehmeällä fleece-vuorella, joten koirasi tulee varmasti pitämään siitä.

Hyllystä löytyy koot: 

koko 60 hinta: 64,90€Rukka Frosty takki, pinkki

Rukka Pets lämmin koiran talvitakki. Vedenpitävä materiaali. Tuotteessa on heijastavia yksityiskohtia. Säädettävät vyötärö ja kaulus. Helppo pukea ja riisua. Miellyttävä päällä. Takajalan kiinnityslenkit. Lämmin fleecevuori.

Hyllystä löytyy koot:

Koko 45 hinta: 62,90€

Koko 55 hinta: 69,90€

Koko 60 hinta: 74,90€


Rukka Flow takki

Koiran Rukka Pets takki. Kierrätetty vettähylkivä materiaali ja vanu. Takajalan kiinnityslenkit. Säädettävät vyötärö ja kaulus. Mukava päällä. Tuotteessa on heijastavia yksityiskohtia. Vedenhylkivyyskäsittely on tehty ilman PFC-yhdisteitä.

PYSY LÄMPIMÄNÄ, KUIVANA & TYYLIKKÄÄNÄ: Rukka Petsin kevyt ja tyylikäs kierrätysvanuun tikattu vettähylkivä* hybriditakki on suunniteltu koirille kaikenlaiseen ulkoiluun. Takissa on yhdistetty ilmaa itseensä sitovaa pehmeää ja untuvamaista vanua joustavaan materiaaliin. Näin on saatu aikaan urheilupuolelta tuttu takki, joka on kevyt ja erittäin hyvin lämpöä eristävä. Takin päämateriaali on valmistettu 100-prosenttisesti kierrätetyistä materiaaleista, pääasiassa muovipulloista. Olemme suunnitelleet koirallesi takin, joka on tyylikäs, mukava ja lisäksi tuulenpitävä ja vettähylkivä. Tämän takin avulla koirasi pysyy lämpimänä ja kuivana kaikissa ulkoilusäissä.

SUUNNITELTU MAHDOLLISIMMAN HELPPOKÄYTÖISEKSI: Säädettävän pääntien ja vyötärökaitaleen sekä sivuvetoketjun ansiosta takki on helppo ja nopea pukea päälle. Konepesun kestävä takki kuivuu nopeasti.

TÄYDELLINEN ISTUVUUS: Joustavan materiaalin ansiosta takki kestää hyvin käyttöä ja tuntuu miellyttävältä päällä. Takajalkojen kuminauhalenkit varmistavat, että takki pysyy tiiviisti koirasi päällä kovassakin vauhdissa. Säädettävät pääntie ja kauluksen reuna viimeistelevät istuvuuden. Hybriditakki on saatavilla koosta 25 aina kokoon 65 asti. Löytääksesi mahdollisimman sopivan koon koirallesi, katsothan mittataulukon kokovalikon alapuolelta. Siinä olevien mittojen avulla on helpompi löytää oikea koko juuri sinun koirallesi.

TURVALLISUUS ENSIN: Näkyvien heijastimien avulla koirasi erottuu tehokkaasti myös pimeällä. Takissa on sekä heijastavat tereet että heijastava logo.

LAADUKKAAT MATERIAALIT: Teemme kaikkemme, jotta tämä takki olisi parasta lemmikillesi. Sen pinta on kestävää, tuulenpitävää polyesteriä ja se on vuorattu pehmeällä kierrätetyllä kankaalla, joten koirasi tulee varmasti pitämään siitä.

*Vedenhylkivyyskäsittely on tehty käyttäen Bionic-Finish Ecoa, joka on tehokas, ekologinen vaihtoehto ilman PFC-yhdisteitä.

Rukka Petsin Flow takki on ainoa Repreve-kierrätyskuidusta valmistettu lemmikeille tarkoitettu takki maailmassa. Repreve® on kierrätyskuitu, joka on valmistettu pääosin kierrätetyistä muovipulloista, jotka muutoin päätyisivät jäteasemille tai roskana luontoon. Kiertotalousajattelun hengessä Repreve® auttaa vähentämään veden ja energian kulutusta ja säästämään luonnonvaroja, kun kertaalleen tuotetut materiaalit hyödynnetään uudelleen. 

Hyllystä löytyy koot:

35 musta hinta: 67,90€

40 musta hinta: 67,90€

45 musta hinta: 67,90€

55 viininpunainen hinta: 74,90€

60 viininpunainen hinta: 84,90€


Rukka Coldzone takki, violetti

Rukka Pets koiran takki. Vedenpitävä materiaali. Tuotteessa on heijastavia yksityiskohtia. Säädettävät vyötärö ja kaulus. Helppo pukea ja riisua. Kevyt ja miellyttävä käytössä. Aukko taluttimen kiinnitykselle. Takajalan kiinnityslenkit. Lämmin fleecevuori.

PYSY KUIVANA, LÄMPIMÄNÄ & TYYLIKKÄÄNÄ: Coldzone pitää ulkoilevan koiran lämpimänä ja kuivana. Takin suunnittelussa on otettu huomioon liikkuvan koiran tarpeet. Puolikeeppiratkaisun ansiosta etujalan aukot ovat auki kauluksen saumaan saakka ja koiran on mukava liikkua pitkiäkin matkoja. Takissa on lämmin fleecevuori ja suojaava helmaosa. Olemme suunnitelleet koirallesi takin, joka on tyylikäs, mukava ja lisäksi tuulenpitävä. Tämän takin avulla koirasi pysyy kuivana ja lämpimänä kaikissa ulkoilusäissä.

SUUNNITELTU MAHDOLLISIMMAN HELPPOKÄYTÖISEKSI: Pikalukkokiinnityksen ansiosta takki on nopea pukea ja riisua.

TÄYDELLINEN ISTUVUUS: Säädettävät pääntie ja kauluksen reuna viimeistelevät istuvuuden ja suojaavuuden. Pehmeä trikoomateriaali kauluksen reunassa, kuonon alla, tuo lisää mukavuutta. Selässä on suojattu aukko talutinkiinnitykselle. Takajalkojen kuminauhalenkit varmistavat, että takki pysyy koiran päällä kovassakin menossa. 

TURVALLISUUS ENSIN: Näkyvien heijastimien avulla koirasi erottuu tehokkaasti myös pimeällä. Takissa on useita heijastavia tereitä ja printtejä.

Hyllystä löytyy koot:

koko 45 hinta: 62,90€


Rukka Comfy -takkiBrava SPORT Softshell -takki 

Varastosta löytyy tällä hetkellä nämä koot; 

30cm 34,90€

35cm 35,90e

40cm 35,90e

45cm 36,90e

Väri: harmaa, pinkki

Tuulenpitävä ja vettähylkivä Brava SPORT Softshell -takki on täydellinen vaate koiran ulkoiluun kylmillä ilmoilla.

Sateelta ja tuulelta suojaavassa takissa on pehmeä fleecevuori, joka auttaa suojaamaan ja pitämään lämpiminä koiran suuret lihasryhmät (selän, rintakehän ja reisilihakset). Niskaa suojaava kaulus voidaan säätää sopivaksi joustavalla heijastimellisella nyörillä. Vatsakappale auttaa suojaamaan herkän vatsan ja rintakehän alueen. Istuvuutta ja käyttömukavuutta parantaa rintakehän ympärillä oleva joustava kiristys. Brava SPORT Softshell -takin pukeminen on nopeaa ja vaivatonta selän koko matkalta aukeavan vetoketjun ansiosta.
- Suojaa tuulelta, sateelta ja lumelta
- Sisäpuolella lämmin fleecevuori
- Hengittävän materiaalin ansiosta voidaan käyttää myös kesällä
- Joustaa koiran liikkeiden mukana
- Nopea pukea
- Heijastintere molemmissa kyljissä sekä edessä
- Kuminauha vyötärön alapuolella auttaa pitämään takin paikoillaan
- Joustavat ja heijastimelliset nyörit, joilla takki voi säätää sopivaksi
- Sopii sporttisille koirille kapeahkon muotonsa vuoksi
- Kuivuu nopeasti pesun jälkeen
Huolto: Sulje vetoketju hyvin. Löystytä kiristetyt nauhat. Pesu kädenlämpöisessä vedessä (30-40°C) mieluiten nestemäisellä pyykinpesuaineella. Älä käytä huuhtelu- tai valkaisuainetta tai pyykkietikkaa. Ei rumpukuivausta. Ravista märkä takki suoraksi kuivumaan. Muutamien pesujen jälkeen takki kannattaa käsitellä kalvo- tai softshell -vaatteiden kyllästeaineella.
Materiaali: 100 % polyesteriä.
Värit: Pinkki, harmaa.
Jos koirasi mitat jäävät kahden koon väliin, on parempi valita isompi koko. Kokotaulukon rotusuositukset ovat suuntaa-antavat ja viitteelliset. Parhaiten varmistat sopivan koon mittaamalla koirasi.
Kokotaulukko:

Selän pituus Kaulanympärys Rinnanympärys Rotusuositus

30 cm                36 cm                     46 cm                   Bichon frise, yorkshirenterrieri, maltankoira, shih tzu
35 cm                 38 cm                      52 cm                  Kääpiösnautseri, jackrusselinterrieri, kettuterrieri, mopsi 
40 cm                40 cm                     56 cm                   Villakoira, terrieri, snautseri, welsh corgi
45 cm                 44 cm                      64 cm                  Mäyräkoira, spanieli, terrieri, perunkarvatonkoira


Mantteli Frost Bite

Ergonominen Brava Frost Bite -toppamantteli auttaa pitämään koirasi lämpimänä ja kuivana ja tekee ulkona liikkumisesta mukavaa.
Mantteli on helppo ja nopea pukea ja riisua. Vaate suojaa ja pitää lämpimänä koiran tärkeimmät lihasryhmät ja herkän vatsan alueen. Manttelin pintamateriaali on täysin veden- ja tuulenpitävää, likaa hylkivää kangasta. Tehokkaat heijastimet varmistavat koirasi näkyvyyden pimeässä. Turkkia sähköistämätön, lämmin vuorimateriaali. Pehmeä tekoturkiskaulus. Säädettävä pääntie ja vyötärö. Manttelin selkäosassa on leveä nylonkisko, jossa on läpimenokohtia vyölle. Tämä varmistaa vyön pysymisen paikoillaan aktiivisemmankin liikunnan aikana. Niskassa oleva metallirengas ei sovellu taluttamiseen.
KOKO = Selän pituus (Kokoa valitessasi mittaa koiran selän pituus säästä hännän tyveen.)
#4=42 cm väri: musta/ruskea, hinta: 31,90€


Brava Keep Warm -kevyttoppamantteli, oranssi/harmaa

Täsmäasu viileää ja märkää vastaan. Napakasti istuva mantteli, joka suojaa koiran suurimmat lihasryhmät ja herkän vatsanalusen. Korkea kaulus pitää niskan lämpimänä ja kuivana. Kevyt vanutoppaus fleece-vuorin alla. Manttelin päällyskangas on likaa- ja vettähylkivää 100 % polyesteriä. Kaula-aukon etuosassa olevan venyvän resorin ansiosta Keep Warm -mantteli soveltuu myös mm. bulldogeille ja muille suurikalloisille roduille. Vatsakappale kiinnittyy leveällä ja erittäin pitävällä tarralla. Manttelin takaosassa on kuminauhakiinnitys nivusten ympäri. Niskassa on kiinnitysaukko taluttimelle Pitkä heijastinnauha molemmissa kyljissä.
KOKO = Selän pituus (kokoa valitessasi mittaa koiran selän pituus säästä hännän tyveen.)

#4 35 cm  hinta: 39,90e)


Hunter Koiran takki Uppsala

Kevyt ja suojaava vettähylkivä mantteli irrotettavalla fleece-vuorilla.

 

Hunter Uppsala on Uppsala-sarjan perustakki tuuleen, sateeseen ja pikkupakkasiin. Irrotettavan fleece-vuorin ansiosta takin lämpöominaisuuksia on helppo lisätä siirryttäessä syksystä talveen.
Takin pintakangas on kestävää ja hylkii tehokkaasti likaa. Uppsala-takin kauluksessa on säädettävä kiristyskuminauha sekä aukko taluttimen kiinnittämiseksi pantaan. Heijastintereet huolehtivat näkyvyydestä hämärässä liikuttaessa.Takki kiinnitetään vyötärön ympäri asettuvalla pistolukollisella vyöllä, jossa on runsaasti säätövaraa optimaalisen istuvuuden saavuttamiseksi.
Konepesu 30°C.
100 % polyesteria.
Väri: Musta.
Uppsala-malliston suunnitteluvaiheessa HUNTER on testannut takkeja erityyppisillä koirilla kehittääkseen manttelin, joka sopii kaikenlaisille koirille kokoon ja vartalon muotoon katsomatta. Uppsala-vaatteet valmistetaan huolellisesti korkealaatuisista materiaaleista. Ne istuvat moitteettomasti ja vastaavat paitsi käytännöllisyydellään, myös ulkonäöllään koirien ja laatutietoisten koiranomistajien tarpeisiin.

Koko Kaulanympärys Rinnanympärys

35 42-49 cm 52-62 cm - hinta; 47,90e
40
46-52 cm 53-74 cm - hinta; 50,90e
45
50-55 cm 67-80 cm - hinta; 55,90e

50 34-60 cm 60-92 cm - hinta; 59,90e 
55
36-72 cm 66-102 cm - hinta; 64,90e