Lemmikkitarvikekauppa

LEMMIKKITARVIKEKAUPPA

LapinTassu Lemmikkitarvike kauppa sijaitsee Kemijärven keskustassa, osoitteessa Vapaudenkatu 2.

ELÄINHOITOLA

Koirien tilat

Hoitolassa on tällä hetkellä sisätarhapaikat koirille. Koirat ulkoilutetaan 3-4 kertaa päivässä, hyvällä säällä on mahdollista olla myös päiväsaikaan katetussa ulkotarhassa. Ulkotarhoja on kolme, yksi sepelipohjainen/osittain terassilaudoitettu ja kaksi kokonaan terassilautapohjaista tarhaa. Lisäksi meiltä löytyy kaksi nurmikkopohjaista ulkoilutarhaa.

Hoitoon tullessa tarvitset koirallesi mukaan ehjän pannan ja taluttimen, makuualustan ja suosittelemme mukaan myös omat ruuat mutta tarvittaessa voimme ruokkia myös hoitolan ruualla (ProBooster Sensitive Lamb, +2€/pv)

Koiralla tulee olla voimassa rokotukset; 3 tai 4-rokote sekä Rabies-rokote ja näistä todistus/passi mukana. Toivomme myös että koira on madotettu säännöllisesti eikä sillä ole mitään tarttuvia tauteja.

Hoitoon tulevan koiran ei tarvitse pitää toisista koirista, hoidokit eivät pääse tekemisiin toistensa kanssa. Ihmiselle aggressiivisia tai eroahdistuksesta kärsiviä koiria emme ota hoitoon. Jos koirasi ei kykene olemaan ilman ihmistä kotona niin ei se valitettavasti onnistu hoitolassakaan.