Hoitolan tilat ja myymälä

ELÄINHOITOLA

Koirien tilat

Hoitolassa on tällä hetkellä sisätarhapaikat koirille. Koirat ulkoilutetaan 3-4 kertaa päivässä, hyvällä säällä on mahdollista olla myös päiväsaikaan katetussa ulkotarhassa. Ulkotarhoja on tällä hetkellä kolme, yksi sepelipohjainen/osittain terassilaudoitettu ja kaksi kokonaan terassilautapohjaista tarhaa.

Hoitoon tullessa tarvitset koirallesi mukaan ehjän pannan ja taluttimen, makuualustan ja suosittelemme mukaan myös omat ruuat mutta tarvittaessa voimme ruokkia myös hoitolan ruualla (ProBooster Sensitive Lamb, +2€/pv)

Koiralla tulee olla voimassa rokotukset; 3 tai 4-rokote sekä Rabies-rokote ja näistä todistus/passi mukana. Toivomme myös että koira on madotettu säännöllisesti eikä sillä ole mitään tarttuvia tauteja.

Hoitoon tulevan koiran ei tarvitse pitää toisista koirista, hoidokit eivät pääse tekemisiin toistensa kanssa. Ihmiselle aggressiivisia koiria emme ota hoitoon.

Kissat

Kissoja hoidamme tällä hetkellä kotiinhoitona, hoitohintaan vaikuttaa sijainti ja ajankohta. Kissojen tilat hoitolaan valmistuvat myöhemmin.

MYYMÄLÄ

Tuotteet

Myymälässämme on koirien ruokia, ravintolisiä, herkkuja, leluja -ja tarvikkeita.

Hoitolassa maksuvälineenä käy käteinen ja pankkikortti. Erikseen tilattavat tuotteet ennakkomaksulla.