Koirahoitola ja kauppa

KOIRAHOITOLA

Koirien tilat

Hoitolassa on tällä hetkellä sisätarhapaikat koirille. Koirat ulkoilutetaan 3-4 kertaa päivässä, hyvällä säällä on mahdollista olla myös päiväsaikaan katetussa ulkotarhassa. Ulkotarhoja on tällä hetkellä kolme, yksi sepelipohjainen/osittain terassilaudoitettu ja kaksi kokonaan terassilautapohjaista tarhaa. Lisäksi meiltä löytyy kaksi nurmikkopohjaista ulkoilutarhaa.

Hoitoon tullessa tarvitset koirallesi mukaan ehjän pannan ja taluttimen, makuualustan ja suosittelemme mukaan myös omat ruuat mutta tarvittaessa voimme ruokkia myös hoitolan ruualla (ProBooster Sensitive Lamb, +2€/pv)

Koiralla tulee olla voimassa rokotukset; 3 tai 4-rokote sekä Rabies-rokote ja näistä todistus/passi mukana. Toivomme myös että koira on madotettu säännöllisesti eikä sillä ole mitään tarttuvia tauteja.

Hoitoon tulevan koiran ei tarvitse pitää toisista koirista, hoidokit eivät pääse tekemisiin toistensa kanssa. Ihmiselle aggressiivisia tai eroahdistuksesta kärsiviä koiria emme ota hoitoon. Jos koira ei kykene olemaan ilman ihmistä kotona niin valitettavasti se ei onnistu hoitolassakaan.

KOIRIEN RUOKA- JA TARVIKEKAUPPA

Kauppaa on laajennettu viimeisen puolen vuoden aikana reilusti, sieltä löytyy laaja valikoima koiran kuivaruokia, koirien pantoja ja hihnoja, paljon kaikkea ruokintaan liittyvää tarviketta, shampoot ja hoitoaineet, ravintolisiä, petejä ja vaikka mitä, kannattaa tulla katsomaan paikan päälle :) 

MAKSUVÄLINEET

Maksuvälineenä käyvät käteinen ja pankkikortti.