KOIRAHOITOLA 


Koirien tilat

Hoitolassa on tällä hetkellä sisätarhapaikat koirille. Koirat ulkoilutetaan 3-4 kertaa päivässä, hyvällä säällä on mahdollista olla myös päiväsaikaan katetussa ulkotarhassa. Ulkotarhoja on kolme, yksi sepelipohjainen/osittain terassilaudoitettu ja kaksi kokonaan terassilautapohjaista tarhaa. Lisäksi meiltä löytyy kaksi nurmikkopohjaista ulkoilutarhaa.

Hoitoon tullessa tarvitset koirallesi mukaan ehjän pannan ja taluttimen, makuualustan ja suosittelemme mukaan myös omat ruuat mutta tarvittaessa voimme ruokkia koirasi laadukkaalla hoitolan ruualla, +2€/pv/koira.

Koiralla tulee olla voimassa rokotukset; 3 tai 4-rokote sekä Rabies-rokote ja näistä todistus/passi mukana. Toivomme myös että koira on madotettu säännöllisesti eikä sillä ole mitään tarttuvia tauteja.

Hoitoon tulevan koiran ei tarvitse pitää toisista koirista, hoitolaiset eivät pääse tekemisiin toistensa kanssa. Ihmiselle aggressiivisia tai eroahdistuksesta kärsiviä koiria emme ota hoitoon. Jos koira ei kykene olemaan ilman ihmistä kotona niin valitettavasti se ei onnistu hoitolassakaan.

Hoitolaan ei voi tuoda:

  • Koiraa joka on vieraalle ihmiselle aggressiivinen
  • Koiraa joka kärsii eroahdistuksesta
  • Narttua jolla on juoksu
  • Koiraa joka sairastaa tarttuvaa tautia tai jolla on sisä -tai ulkoloisia
  • Rokottamatonta koiraa

Koirien tuonti ja haku sopimuksen mukaan klo 9.00-20.00 välillä. Noudatathan sovittuja aikatauluja.

Katso hoitolan hinnasto tästä, hinnasto päivitetty 4.6.2023

KOIRIEN RUOKA- JA TARVIKEKAUPPA

Lemmikkitarvikauppamme on siirtynyt Kemijärven keskustaan, osoitteeseen Vapaudenkatu 2.

MAKSUVÄLINEET

Maksuvälineenä käyvät käteinen ja pankkikortti.