Varoituskyltit

11,90€
11,90€

D&D Homecollection Warning Suorakaide Varoituskyltti

Beagle: musta
Rotweiler: valkoinen tai musta


Upeat, "kuluneiksi" tyylitellyt metalliset varoituskyltit koirakodin oveen tai pihaan. Kyltti kertoo tontille tai taloon astujalle, että vastassa saattaa olla koira - olipa kyseessä sitten reviiritietoinen vartija tai iloisesti niin tuttuihin kuin tuntemattomiin tulijoihin suhtautuva karvakuono. Antiikkimaalilla maalattu kyltti kestää hyvin myös ulkokäyttöä. Kyltin kaikissa nurkissa on pieni reikä, josta se voidaan kiinnittää kohteen mukaan ruuveilla, rautalangalla tms. Valittavana on eri koirarotufiguureilla somistettuja kylttejä suorakaiteen muotoisina mustalla ja valkoisella pohjalla.

Kyltissä on teksti "Warning, this area is guarded, Attack dog on premises - no trespassing".
Värit: Musta, valkoinen
Koko: Suorakaide Lev. 40 x syv. 0,17 x kork. 13,5 cm


3,90€
3,90€

D&D Homecollection Warning Mini Varoituskyltti

Chihuahua: valkoinen


Upeat, "kuluneiksi" tyylitellyt pienet metalliset varoituskyltit koirakodin oveen, pihaan tai vaikka kuljetushäkin/-boksin oveen. Kyltti kertoo tontille tai taloon astujalle, että vastassa saattaa olla koira - olipa kyseessä sitten reviiritietoinen vartija tai iloisesti niin tuttuihin kuin tuntemattomiin tulijoihin suhtautuva karvakuono. Antiikkimaalilla maalattu kyltti kestää hyvin myös ulkokäyttöä. Kyltin kaikissa nurkissa on pieni reikä, josta se voidaan kiinnittää kohteen mukaan ruuveilla, rautalangalla tms. Valittavana on musta- tai valkopohjainen kyltti chihuahuan rotusilhuetilla.
Kyltissä on teksti "Warning, this area is guarded, Attack dog on premises - no trespassing".
Värit: Musta, valkoinen
Koko: Suorakaide Lev. 12 x syv. 0,17 x kork. 4 cm

11,90€
11,90€

D&D Homecollection WarningNeliskanttinen Varoituskyltti

Noutaja: musta 
Paimenkoira: musta ja valkoinen
Mäyräkoira: valkoinen
Rotweiler: valkoinen
Saksanpaimenkoira: musta
Terrieri: musta ja valkoinen
Jackrussel: valkoinen
Beagle: valkoinen

Upeat, "kuluneiksi" tyylitellyt varoituskyltit koirakodin oveen tai pihaan. Kyltti kertoo tontille tai taloon astujalle, että vastassa saattaa olla koira - olipa kyseessä sitten reviiritietoinen vartija tai iloisesti niin tuttuihin kuin tuntemattomiin tulijoihin suhtautuva karvakuono. Antiikkimaalilla maalattu kyltti kestää hyvin myös ulkokäyttöä. Kyltin kaikissa nurkissa on pieni reikä, josta se voidaan kiinnittää kohteen mukaan ruuveilla, rautalangalla tms. Valittavana on eri koirarotufiguureilla somistettuja kylttejä neliskanttisen muotoisina mustalla ja valkoisella pohjalla.
Kyltissä on teksti "Warning, this area is guarded, No trespassing".
Värit: Musta, valkoinen
Koko: Neliskanttinen Lev. 20 x syv. 0,17 x kork. 25 cm


11,90€
11,90€

Beware of a Dog -valkoinen tai musta

Upeat, "kuluneiksi" tyylitellyt varoituskyltit koirakodin oveen tai pihaan. Kyltti kertoo tontille tai taloon astujalle, että vastassa saattaa olla koira - olipa kyseessä sitten reviiritietoinen vartija tai iloisesti niin tuttuihin kuin tuntemattomiin tulijoihin suhtautuva karvakuono. Antiikkimaalilla maalattu kyltti kestää hyvin myös ulkokäyttöä. Kyltin kaikissa nurkissa on pieni reikä, josta se voidaan kiinnittää kohteen mukaan ruuveilla, rautalangalla tms.