Shampoot ja hoitoaineet

Groomer´s Edge - Shampoot

Syväpuhdistava
Syväpuhdistava

21,90€ / 473ml

Groomer's Edge Ultimate Shampoo Shampoo

Kirkastava ja tuuheuttava shampoo huipputason tuloksiin.

Syväpuhdistava ja raikastava koostumus poistaa lian, tahrat ja hajut hellävaraisesti tehosta tinkimättä. Kosteuttavien ainesosiensa ansiosta soveltuu usein toistuvaan pesuun. Hoitaa turkkia, pehmentää ihoa ja jättää turkin kiiltäväksi ja helppohoitoiseksi. Soveltuu kaikille turkinlaaduille. Erinomainen koirille, kissoille, koiran- ja kissanpennuille sekä kaikille muille seura- ja hyötyeläimille.
Tasapainotettu pH. Voidaan laimentaa suhteessa 1:50.


Shampoo ja hoitoaine yhdessä
Shampoo ja hoitoaine yhdessä

15,90€ / 473ml

Groomer's Edge Shampoo Dynamic Duo

Tehokas shampoo ja hoitoaine yhdessä auttaa supistamaan lemmikin pesemiseen kuluvan ajan puoleen!

Sisältää erityisiä tehoaineita, kuten panthenolia, Aloe Veraa ja E-vitamiinia. Huuhtoutuu helposti ja jättää turkin helposti kammattavaksi ja kauniin kiiltäväksi. Mieto koostumus on hellävarainen ja soveltuu usein toistuvaan pesuun mm. näyttelykoirille. Erinomainen koirille, kissoille, koiran- ja kissanpennuille ja kaikille muille seura- ja hyötyeläimille.
Tasapainotettu pH. Voidaan laimentaa suhteessa 1:15.


Syväpuhdistava, tuoksuton
Syväpuhdistava, tuoksuton

19,90€ / 473ml

Groomer's Edge Shampoo Hypo+ Plus

Hellävarainen, ylellinen ja täyteläinen hypoallergeeninen shampoo.

Syväpuhdistava koostumus, joka soveltuu kaikille turkkityypeille. Hellävarainen kissan- ja koiranpentujen herkälle iholle. Tuoksuton, luonnollinen koostumus. Pitää turkin puhtaan tuntuisena ja raikkaan tuoksuisena pitkään. Erinomainen koirille, kissoille, koiran- ja kissanpennuille sekä kaikille muille seura- ja hyötyeläimille.
Tasapainotettu pH. Voidaan laimentaa suhteessa 1:15.


Syväpuhdistava, väriä syventävä tummalle turkille
Syväpuhdistava, väriä syventävä tummalle turkille

19,90€ / 473ml

Groomer's Edge Emerald BlackShampoo

Syväpuhdistava, väriä syventävä shampoo mustalle ja tummalle turkille.

Auttaa poistamaan turkin punaiset vivahteet ja paikkaamaan haalistumat. Poistaa epämiellyttävät hajut ja jättää turkin kauniin kiiltäväksi. Sisältää tehokkaita kosteuttavia aineosia, jotka ravitsevat ihoa ja turkkia. Hoitavan koostumuksensa ansiosta soveltuu usein toistuvaan käyttöön esim. näyttelykoirille. Pitkäkestoinen vaikutus, joka saa lemmikin näyttämään, tuntumaan ja tuoksumaan upealta pitkään. Erinomainen koirille, kissoille, koiran- ja kissanpennuille sekä kaikille muille seura- ja hyötyeläimille.
Tasapainotettu pH. Voidaan laimentaa suhteessa 1:32.

Syväpuhdistava
Syväpuhdistava

19,90€ / 473ml

69,90€ / 3,8l

Groomer's Edge Shampoo Grimeinator

Syväpuhdistava ja hoitava shampoo, joka pesee hellävaraisen tehokkaasti.

Kosteuttavat ja ravitsevat ainesosat pehmentävät ihoa, hoitavat turkkia ja tekevät tuotteesta sopivan usein toistuviin pesuihin. Jättää turkin helposti käsiteltäväksi ja kiiltäväksi. Monipuolinen shampoo, joka soveltuu niin loistokkaille näyttelykoirille kuin pihaelämästä nauttiville, shampoolta erityistä tehoa vaativille lemmikeille. Erinomainen koirille, kissoille, koiran- ja kissanpennuille sekä kaikille muille seura- ja hyötyeläimille.
Tasapainotettu pH. Voidaan laimentaa suhteessa 1:32.


Ärtyneelle iholle
Ärtyneelle iholle

19,90€ / 473ml

Groomer's Edge Shampoo Euca-Leuca-Lime

Luonnon tehoaineita sisältävä shampoo, joka hoitaa ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa.

Sisältää eukalyptusta, limoneneä ja teepuuöljyä, jotka lievittävät ihoärsytystä ja mm. hyönteisten puremista tai kirputuksesta aiheutunutta kutinaa ja ihovaurioita. Ihanan raikas sitruksinen tuoksu. Soveltuu myös mm. uimisen, auringon ja hyönteisten rasittaman kesäihon hoitoon. Erinomainen koirille, kissoille, koiran- ja kissanpennuille ja kaikille muille seuraeläimille.
Tasapainotettu pH. Voidaan laimentaa suhteessa 1:6.


Ylellinen, väriä korostava, hoitava
Ylellinen, väriä korostava, hoitava

15,90€ / 473ml

Groomer's Edge Shampoo Pearl Light

Ylellinen, väriä korostava ja hoitava shampoo.

Soveltuu kaikille väreille ja suurimmalle osalle turkkityypeistä. Jättää turkin pehmeäksi, kiiltäväksi ja helposti hoidettavaksi ilman latistavaa vaikutusta. Erinomainen koirille, kissoille, koiran- ja kissanpennuille sekä kaikille muille seura- ja hyötyeläimille.
Tasapainotettu pH. Voidaan laimentaa suhteessa 1:15.


Ärtyneelle, kutisevalle ja hilseilevälle iholle
Ärtyneelle, kutisevalle ja hilseilevälle iholle

19,90€ / 473ml

Groomer's Edge Shampoo OatMella

Hoitava ja tervehdyttävä shampoo, jonka luonnon tehoaineet auttavat rauhoittamaan ärtyneen, kutisevan ja hilseilevän ihon.

Kaurajauho, teepuuöljy ja Aloe Vera luovat ainutlaatuisen koostumuksen, joka elvyttää ihoa ja neutralisoi ärtyneelle iholle ominaisen tuoksun. Erinomainen koirille, kissoille, koiran- ja kissanpennuille sekä kaikille muille seura- ja hyötyeläimille.
Tasapainotettu pH. Voidaan laimentaa suhteessa 1:8.


Hellävarainen
Hellävarainen

19,90€ / 473ml

Groomer's Edge Shampoo Desert Almond

Hellävarainen mantelishampoo, joka huuhtoutuu helposti ja jättää turkin pehmeäksi ja kiiltäväksi.

Poistaa epämiellyttävät hajut ja jättää turkkiin raikkaan mantelin tuoksun. Sisältää hoitavia ainesosia, kuten panthenolia, Aloe Veraa sekä A-, D- ja E -vitamiineja. Erinomainen koirille, kissoille, koiran- ja kissanpennuille ja kaikille muille seura- ja hyötyeläimille.

Tasapainotettu pH. Voidaan laimentaa suhteessa 1:15.


Syväpuhdistava ja kirkastava valkoiselle turkille
Syväpuhdistava ja kirkastava valkoiselle turkille

19,90€ / 473ml

Groomer's Edge Alpha White Shampoo

Syväpuhdistava ja kirkastava shampoo valkoiselle turkille.

Poistaa erinomaisesti tahroja ja turkin keltaisuutta samalla kun kosteuttavat aineisosat hoitavat ja ravitsevat ihoa ja turkkia. Hoitavan koostumuksensa ansiosta soveltuu usein toistuviin pesuihin mm. näyttelykoirille. Jättää turkin kauniin kiiltäväksi. Pitkäkestoinen vaikutus, joka saa lemmikin näyttämään, tuntumaan ja tuoksumaan upealta pitkään. Erinomainen koirille, kissoille, koiran- ja kissanpennuille sekä kaikille muille seura- ja hyötyeläimille.
Tasapainotettu pH. Voidaan laimentaa suhteessa 1:32.Groomer´s Edge - Hoitoaineet

Helpotus takuille
Helpotus takuille

19,90€ / 473ml

Groomer's Edge Hoitoaine ReFurbish

Löyhdyttää takkuja ja auttaa selvittämään turkin ja helpottamaan kampaamista. Auttaa poistamaan pohjavillaa karvanlähtöaikaan. Jättää turkin silkkiseksi ja kiiltäväksi. Sisältää panthenolia, Aloe Veraa ja A-, D- ja E -vitamiineja. Erinomainen koirille, kissoille, koiran- ja kissanpennuille, hevosille ja kaikille muille seura- ja hyötyeläimille.
Tasapainotettu pH. Voidaan laimentaa suhteessa 1:32.

Kosteuttava
Kosteuttava

14,90€ / 473ml

Groomer's Edge Hoitoaine Keri-Cot

Keratiinia ja aprikoosia sisältävä kosteuttava hoitoaine.

Auttaa korjaamaan vaurioitunutta turkkia ja ehkäisemään karvan katkeamista. Rikastettu vitamiineilla, aminohapoilla ja Aloe Veralla. Jättää turkkiin ihanan aprikoosin tuoksun. Erinomainen koirille, kissoille, koiran- ja kissanpennuille sekä kaikille muille seura- ja hyötyeläimille.
Tasapainotettu pH. Voidaan laimentaa suhteessa 1:4.

Tehokosteuttava
Tehokosteuttava

14,90€ / 473ml

Groomer's Edge Hoitoaine Moisture Magic

Tehokosteuttava hoitoaine, joka korjaa kuivan, samean ja vaurioituneen turkin.

Auttaa selvittämään takkuja ja jättää turkin pehmeäksi ja kiiltäväksi. Tehoaineet Aloe Vera, raunioyrtti, panthenoli ja balsami hoitavat haurasta ja pörröistä turkkia. Moisture Magic® auttaa ylläpitämään ihanteellista kosteustasapainoa turkin ja ihon terveyteen. Erinomainen koirille, kissoille, koiran- ja kissanpennuille sekä kaikille muille seura- ja hyötyeläimille.
Tasapainotettu pH. Voidaan laimentaa suhteessa 1:4.

Muut tuotteet

Suihke takuille
Suihke takuille

29,90€ / 250ml

Isle of Dogs N°63 Detangle spray

Isle of Dogs Detangle Conditioning Mist on erityine takkusuihke, joka kosteuttaa turkkia ja helpottaa merkittävästi takkujen ja huopumien selvittämistä.

Toimii myös ennaltaehkäisevänä tuotteena takkuja, solmuja ja turkin huopuuntumista vastaan. Auttaa pitämään turkin huoliteltuna ja puhtaana pidempään. Ei jätä turkkia tahmeaksi.
Isle of Dogs -tuoteperhe on suunniteltu erityisesti turkinhoidon ammattilaisten ja vaativien harrastajien ja kasvattajien tarpeet huomioiden. Tuotteet perustuvat luonnollisten helokkiöljyn ja kuningatarhyytelön ainutlaatuiseen koostumukseen, joilla on todettu olevan hyödyllisiä vaikutuksia kaikkien koirarotujen ihon sekä turkin terveyteen. Helokkiöljyä ja kuningatarhyytelöä käytetään lähes kaikissa Isle of Dogs -turkinhoitotuotteissa. Shampoot, hoitoaineet ja hoitavat sprayt ym. toimivat parhaiten, kun niitä käytetään yhdessä yhdessä erityisenä turkinhoito-ohjelmana.


Selvityssuihke
Selvityssuihke

12,90€ / 473ml

Groomer's Edge Selvityssuihke Tangles Away Spray

Selvityssuihke, joka helpottaa harjaamista, takkujen selvittämistä ja hoitaa turkkia.

Ehkäisee pörröisyyttä ja jättää turkin pehmeäksi, kiiltäväksi ja helposti käsiteltäväksi. Erinomainen koirille, kissoille, koiran- ja kissanpennuille, laamoille sekä kaikille muille seura- ja hyötyeläimille. 473 ml pullossa on sumutekorkki.
Tasapainotettu pH.


3,90€

Show Tech Mitta- ja sekoituspullo, 1 litra

Mitta- ja sekoituspullon avulla annostelet ja sekoitat shampoot ja hoitoaineet helposti halutussa laimennussuhteessa. Mittataulukossa näet määrät ositettuina, joten haluttu laimennussuhde saavutetaan helposti skaalaa noudattamalla. Kätevä vetämällä avattava korkki, joka on nopea avata ja sulkea.
Tilavuus: 1 litra (1000 ml).