Lelut

Koiran lelut


Boogie Koiranlelu Pitkä samettieläin 6,90€

Rapinavartaloinen pehmoeläin koirille. Littana pehmoeläin, jolla on rapinavartalo sekä vanutäytteinen, vingun sisältävä pää. Kasvojen yksityiskohdat on ommeltu ja leluissa on juuttikangasmaisia yksityiskohtia. Valmistettu erittäin pehmeistä materiaaleista.

Vaihtoehtoina puutarhasta tutut hahmot; pitkäkorvainen kani, veikeä silmäinen sammakko, oranssi kettu ja töyhtötukkainen ankka.Mitta pyrstöstä päälaelle 45 cm.Lelu eläimille. Ei sovellu lapsille. Poista rikkoutunut lelu käytöstä. Valvo lemmikkisi leikkejä ja varmista ettei lemmikki niele lelun osia.

Koiran pehmolelu Octopus 13,90€-39,90€

Ihastuttavasta mustekalaperheestä löytyy oma kaveri kaiken kokoisten koirien leikkeihin aina ministä jättiin!Nämä möyhättävien ja röykytettävien lelujen kuninkaat kieputtavat koiran pauloihinsa kutsuvilla, rapisevilla lonkeroillaan ja pörröisen pehmoisella olemuksellaan. Mustekalojen hulvaton ilme saa myös omistajan hymyn korviin. Lonkeroiden kärjistä neljä kätkee sisäänsä villitsevä vingun, josta on kiva nipistää. Mommy Octopusista alkaen lelun pään sisästä löytyy töräytys-elementti, joka viimeistään saa sukat pyörimään leikkijän jaloissa. Perheen pienikokoisimmassa jäsenessä (Baby Octopus) törähtävän elementin korvaa kipakka vinku. Valloittavat pastellivärit.
Värit; vaaleanpunainen, vaaleansininien, lila. 
Kokonaispituus:
Baby Octopus - 25 cm            13,90€ väri; vaaleanpunainen, vaaleansininen, lila
Mommy Octopus - 38 cm      18,90€ väri; vaaleanpunainen, vaaleansininen, lila
Daddy Octopus - 63 cm         29,90€ väri: vaaleanpunainen, vaaleansininen, lila
Big Daddy Octopus - 80 cm  39,90€ väri: lila


Pehmolelu Leopardi 9,90€

Suloinen pörröturkkinen leopardi-pehmo vingulla. Ommellut kasvojen yksityiskohdat.
Korkeus: 20 cm.


Record Oxford pehmolelut 8,70€

Pulleat, iloisen hymyilevät pehmoeläimet tarjoavat mukavaa, pehmeää puruvastusta. Eläinten pintakankaassa vuorottelevat kestävä oxford-kangas ja ihana vakosametti.

Koko: Pituus 23 cm, halkaisija 10 cm


Boogie täytteetön metsäneläin 6,90€

Littana ja täytteetön pehmolelu on täydellinen kaveri vetoleikkeihin sekä retuuttamiseen.
Silminä leulla on ommellut huopapalat ja se on valmistettu erittäin pehmeistä materiaaleista. Sisältää kaksi vinkua, joista toinen sijaitsee hännässä, toinen vanutäytteisessä päässä.Vaihtoehdot:
Lyhytkarvainen kettu, joka on väriltään muuten vaaleanruskea, mutta hännässä sillä on kuparinvärinen pitkä karva ja vatsa on valkea.
Haisunäätä, jolla on pienet valppaat korvat, musta vatsa ja kiiltävä puolipitkä turkki.
Hopea- ja pitkäkarvainen jänis, jolla on valkoinen vatsa ja pieni töpöhäntä.
Pitkäkarvainen kettu kiiltävässä kuparinvärisessä turkissa, jolla on ketulle tunnusomaiset valkoiset merkit vatsassa ja hännänpäässä.Pituus 57 cm, muut mitattuna nenästä hännänpäähän, jänis nenästä varpaisiin.
Hännän pituus 22 cm.Lelu eläimille. Ei sovellu lapsille. Poista rikkoutunut lelu käytöstä. Valvo lemmikkisi leikkejä ja varmista ettei lemmikki niele lelun osia.


Kumiverkkopallo JW Hole-ee Roller 10,90€-14,50€

Luonnonkuminen verkkopallo on monipuolinen ja erittäin suosittu lelu erikokoisten koirien leikkeihin. Verkkopalloon on helppo tarttua, sitä voidaan potkia tai heittää ja lisäksi vetää yhdessä koiran kanssa. Notkea ja pehmeä luonnonkumi tuntuu mukavalta suussa ja on hellä koiran hampaille. Vaihteluna lelun läpi voidaan pujottaa esim. pitkä köysilelu tai puruluu tai esim.possunkorva. Kirkkaat värit erottuvat hyvin ulkoleikeissä.
Värit: sininen, vihreä, punainen
Halkaisijat: MINI 9 cm | M 13 cm | L 15 cm | JUMBO 19 cm 

M ja L koko löytyy hoitolasta, hinta M: 10,90€ ja L: 14,50€


Monitoimipallo Mystery Ball, 6,6 cm 8,90€

Ainutlaatuisen muotoilunsa ansiosta Mystery Ball -kumipalloa voidaan käyttää neljällä eri tavalla: Namipallona, koulutuksessa, noutoleikeissä sekä hammashuollossa (hammaspintojen mekaaninen puhdistus leikin lomassa). 

Erityinen Treat Lock -teknologia tekee makupalojen laittamisesta palloon helppoa, mutta niiden esiin kaivaminen onkin eri juttu ja tarjoaa mukavaa haastetta ja aivojumppaa koiralle. Mystery Ball -pallon kanssa voidaan käyttää monenlaisia makupaloja pienistä suurempiin. Luonnonkumista valmistettu pallo pomppii maniosti ja kestää hyvin pureskelua. Pallossa on miellyttävä vanilijan tuoksu.
Värit: vihreä, pinkki, oranssi


TASTY RUBBER STICK, 30,5 CM - ERI MAKUJA 9,90€

Oikeiden keppien pureskelu saattaa olla vaarallista puusta irtoavien terävien tikkujen ja nieltäessä mahalaukkuun joutuvan sulamattoman materiaalin vuoksi.
Tasty Rubber Stick on turvallinen vaihtoehto kepeistä pitävän koiran heittoleikkeihin. Ihana aromi (mansikka, vanilja tai minttu) houkuttelee puremaan lelua, mikä auttaa puhdistamaan koiran hampaita ja raikastaa hengityksen.
Kelluu - sopii siis myös rantaleikkeihin.
Pituus: 30,5 cm.


Lateksivinku: Hanhi 6,90€

Kokonaispituus 26 cm.  

Duvo+ Latex Squawky Vinkulelu hirviö, 10cm 3,90€

Lateksilelu koirille, jossa pehmeä-ääninen vinku. 
Lelun mitta 10 cm.

Vinyylivinku Viidakon villieläin 4,90€